SUCCES MET ONLINE MARKETING

Een succesvolle business door:

  • een online leeromgeving
  • een heldere branding
  • een onderscheidende positionering

SUCCES MET ONLINE MARKETING

Hoe Je Online Kunt Ondernemen Zonder PlugIns En Coderen
Je bent goed in je vak en doet niets liever dan dat. Als ondernemer komen er alleen ook zo ontzettend veel andere dingen om de hoek kijken. Jij bent een ambitieuze coach en je wilt graag (meer) online gaan ondernemen zonder dat jij je druk hoeft te maken over de techniek.

Mijn naam is Sandra en ik bouw voor jou een  een website en/of online leeromgeving. Ik koppel ook je e-mailmarketing en een geautomatiseerd betaalsysteem zodat jij de juiste marketingtools toepast om online inkomsten te kunnen genereren. 

Een succesvolle business betekent niet alleen de juiste marketingtools toepassen. Ook is heldere branding, een onderscheidende positionering en een gezonde lifestyle essentieel.

Ik heb daarom de SLIMRESET®-methode ontwikkeld:

Social Media

Lifestyle

Identiteit

Marketing

Ben jij een gedreven ondernemer en:

  • Wil jij met een perfecte website(funnel) en leeromgeving online inkomsten genereren?
  • ​Wil je de regie blijven houden over je eigen website en online leeromgeving?
  • ​Wil je online zichtbaar zijn en echt gaan staan voor je business?
  • ​Zie je door de bomen het bos niet meer wat je moet doen op gebied van communicatie en online marketing?
  • ​​​Wil jij een een voor jouw op maat gemaakte lifestyle toepassen zodat je blijvend afvalt en met frisse energie kunt ondernemen?
  • ​Heb jij een reset nodig en wil jij slim ondernemen?

Iedere ondernemer heeft talent

Iedere ondernemer heeft talent en is uniek op zijn of haar manier. Wil jij met jouw bedrijf (meer) online inkomsten genereren?  Heb je geen zin om zelf uren tijd te verliezen wat je allemaal moet doen en hoe je het dan moet implementeren?

Zie je op tegen de techniek want je weet dat jouw talent daar niet ligt? Ik los het voor jou op en ik zorg dat jij succesvol en met veel plezier online gaat ondernemen.

Ik bouw voor jou een online leeromgeving zodat jouw online onderneming staat als een huis. Met gemak kun jij ook alles zelf onderhouden zonder dat je plugins gebruikt of moet coderen.

Ben je al goed op weg met je marketing, maar wil  jij beter in je vel zitten door jouw lifestyle een reset te geven zodat je met frisse energie kunt ondernemen?

Meld je aan voor een gratis ontdek online videocall en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

~ Sandra  ~

Iedere ondernemer heeft talent

Iedere ondernemer heeft talent en is uniek op zijn of haar manier. Wil jij met jouw bedrijf (meer) online inkomsten genereren?  Heb je geen zin om zelf uren tijd te verliezen wat je allemaal moet doen en hoe je het dan moet implementeren?

Zie je op tegen de techniek want je weet dat jouw talent daar niet ligt? Ik los het voor jou op en ik zorg dat jij succesvol en met veel plezier online gaat ondernemen.

Jij kunt je dan focussen op jouw vakgebied en ik bouw voor jou een perfecte funnel met online leeromgeving zodat jouw online onderneming staat als een huis.

Met gemak kun jij ook jouw eigen website/funnel en online leeromgeving onderhouden zonder dat je plugins gebruikt of moet coderen.

Wil je liever ook het onderhoud uit handen geven? Geen probleem! Meld je aan voor een gratis ontdek onlinesessie en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

~ Sandra  ~

GRATIS ONTDEK ONLINE VIDEOCALL?

WAT HEB JIJ NODIG VOOR JE BUSINESS?
SERVICES
KANT-EN-KLARE
OPLOSSING
TRAININGEN
DIVERSE ONLINE TRAININGEN
CONSULTANCY
1-OP-1
LIVE COACHING
WIE BEN IK EN WAT IS MIJN ACHTERGROND?
Mijn naam is Sandra, geboren in 1975 en dochter van een Indische vader en Nederlandse moeder. Vroeger wist ik nooit wat ik wou worden. Hier herkennen veel mensen zich in, zeker als je al op jonge leeftijd een richting moet gaan kiezen in je studie.

In de voetsporen van mijn vader
Mijn vader had naast zijn werk in loondienst een eigen kantoor in de verzekeringen waardoor ik automatisch in zijn voetsporen trad. Geheel onverwachts overleed mijn vader toen ik 24 was. Ik nam het verzekeringskantoor van mijn vader over. Daarnaast werkte ik ook in de verzekeringen bij de vereniging van artsen en adviseerde (para)medici op gebied van schadeverzekeringen.

Verzekeringen, saai? 
Na een tijd merkte ik dat het verzekeringsvak niet goed voelde. Ik ging vervolgens bij een volmacht werken en bij assurantietussenpersonen, maar kon mijn draai niet helemaal vinden. Ik haalde wel veel voldoening uit het werk doordat ik mensen kon helpen. Ik merkte alleen dat het verzekeringsvak an sich niet mijn ding was. Ik hakte de knoop door het verzekeringsvak te verlaten. Een lastig moment, want ik werkte al 20 jaar in de verzekeringen.

Het roer om
In ene iets anders doen, na zoveel jaar dat was een grote stap. Zeker omdat ik het werk deed wat mijn vader ook deed. Nu nam ik afscheid van wat ik altijd had gedaan. Ik ging op onderzoek uit wat bij mij past. Ik koos voor een studie marketing en communicatie. Ik merkte al snel dat ik het heel erg leuk vond om te doen. Dat uitte zich ook in mijn prestaties. In het verzekeringsvak was ik altijd aan het zwoegen. Ik haalde met moeite een voldoende. Nu ik marketingcommunicatie studeerde, was ik een van de betere van de klas. 

Wat ik wel moeilijk vond, is dat ik weinig tijd had voor andere dingen met het gezin en drie kinderen. Ik werkte tijdens mijn studie ook nog 32 uur in loondienst in de verzekeringen. Daarnaast nog 20 à 30 uren werken aan je studie vergt veel zelfdiscipline en doorzettingsvermogen. Sommigen verklaarden mij voor gek met een drukke baan en nog drie jonge kinderen (mijn jongste was net 1 jaar). Ik bekeek het van de positieve kant, wat is nou vier jaar op een heel mensenleven?
Om mijn kennis te verbreden heb ik tijdens mijn hbo-opleiding een minor coachend leiderschap gevolgd.

Hier heb ik geleerd hoe je mensen 1-op-1 en in groepsverband kunt coachen zodat ze groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Ook heb ik dit in de praktijk toe moeten passen als onderdeel van de studieopdracht.

Verder leren
Nadat ik in 2016 mijn bachelor marketingcommunicatie heb gehaald, werd ik benaderd door een kennis die een voedingsprogramma had ontwikkeld met orthomoleculaire artsen uit Duitsland.
Ik ben door hem gecoacht en ik heb diverse trainingen en seminars gevolgd van Duitse artsen op gebied van voeding en gezondheid. Ik heb ook zelf dit unieke voedingsprogramma gevolgd gebaseerd op de orthomoleculaire geneeskunde.
Met SLIMRESET® startte ik dit bedrijf. SLIMRESET® omdat je een reset krijgt in je stofwisseling en 'slim' betekent slank in het Engels.

Tijdens mijn bachelor leerde ik echt alles op gebied van marketing en communicatie, maar van alles maar een beetje. Ik wilde ik me nog meer verdiepen in de online wereld. Ik volgde diverse opleidingen waaronder online trainingen in Amerika zodat ik zelf mijn eigen online business kon opzetten.

Je leert op school veel over je vakgebied, maar niet hoe je nu moet ondernemen. Dat is een compleet ander vak. Ook al heb ik een eigen verzekeringskantoor gehad, tijden veranderen, zo ook het ondernemerschap. In 2019 heb ik het jaarprogramma winstgevend ondernemerschap gevolgd bij business strateeg Debbie Bernasco.

Ik blijf graag op de hoogte van de allernieuwste ontwikkeling op gebied van het online ondernemerschap. De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ze in Amerika voorlopen vergeleken met Nederland. Een logische vervolgstap is dat ik nu een training volg en gecoacht wordt door Amerikaanse marketingexperts.

Nieuwsgierig hoe jij het beste online inkomsten kunt generen? Ik leg het je graag uit in een gratis online sessie.

GRATIS ONTDEK ONLINE SESSIE?

Copyright All Rights Reserved ©2020 | algemene voorwaarden  | privacy & cookies  

KvK: 70011788 | BTW-nummer: NL001938364B53 
email: sandra@infinatemarketing.com
INFINATE marketing is onderdeel van SLIMRESET®
Copyright All Rights Reserved ©2020 | algemene voorwaarden  | privacy & cookies  

KvK: 70011788 | BTW-nummer: NL001938364B53 | email: sandra@infinatemarketing.com
INFINATE marketing is onderdeel van SLIMRESET®
Powered By ClickFunnels.com